Kaikki saman katon alta !   
© Byggdoktorn  AB / Rakennustohtori OY - 2014  -  FO / Y num: 2658111-4
Made by Dr.Pelle

PALVELUT & TUOTTEET

Kaikki saman katon alta. Valikoimamme kasvaa jatkuvasti. Soita ja kysy lisää.

Uudisrakentaja

Oletko aikeissa rakentaa uutta ? Talopaketti? Pitkästä tavarasta? Mökki saaristossa? Apuja perustojen teossa? Tarjoamme monta konseptia. Mikä lämmitysmuoto? Tarjoamme myös suunnittelua ja apua piirustusten teossa ja lupien haussa, vastaava mestari jne. Rakennamme myös sinun piirustusten mukaan. Olemme Fiskarhedenvillanin virallinen jälleenmyyjä "agentti". www.fiskarhedenvillan.fi !

Saneeraaja

Onko tarvetta laajenta tai remontoida ? Uusi terassi, tai ehkä mietit kellarin uudistamista maalämpöasennuksen yhteydessä, ikkunoiden tai portaiden uusimisesta, tai ehkä tarvitset uuden keittiön? Ehkä tarvitset vain mittatilaustyönä tehtyjä tuotteita puuverstaasta ? Apuja perustojen teossa ? Salaojatöitä? j.n.e. Tällaisten projektien koordinoiminen ja aikatauluttaminen johtaa helposti rahanmenoon ja projektin venymiseen. Anna meidän hoitaa kokonaisuuden suunnittelun kohtuulliseen hintaan niin vältät vatsahaavan, ainakin tästä johtuvan. Tavataan ja käydään läpi juuri sinun toiveita ja tarpeita. Tavataan ja käydä läpi henkilökohtaiset mieltymykset.

Energiatohtori

Onko ylä tai alalämpöä ? Rahiseeko pumppu ? Paljon savua mutta vähän lämpöä ? Ei paniikkia. Soita energiatohtorillemme, niin tulemme kotikäynnille kartoittamaan tilanteen.  Ota yhteyttä lähimpään tohtoriin ja sovi aika kotikäynnille !

Energiatohtori - Kiinteistöt

Oletko teollisuusasiakas tai työskentelet

isompien kiinteistöjen tai asunto-

osakeyhtiöiden parissa.

LUE LISÄÄ LUE LISÄÄ
KYSY - RAKENNUSTOHTORI:lta
ALOITUS AJANKOHTAISTA MEISTÄ PALVELUT LINKIT YHTEYSTIEDOT PALVELUT