Kaikki saman katon alta !   
© Byggdoktorn  AB / Rakennustohtori OY - 2014  -  FO / Y num: 2658111-4
Made by Dr.Pelle
KYSY - RAKENNUSTOHTORI:lta

ENERGIATOHTORI

SÄÄSTÄ JOPA 70% LÄMMITYSKULUISTAISI ! TARJOUS VOIMASSA LOPPUELEMÄN !

Maalämpö

Yli 10 vuoden kokemuksella alalta näemme että markkinat ja koko ala on kovassa muutoksessa. Moni taistelee olemassaolostaan ja toimeentulostaan. Koveneva kilpailu on yleisesti johtanut huonompaan osaamiseen ja vähemmän vakavamielisiä yrityksiä ilmestyy kuin sieniä sateella. Nettikauppoja jotka myyvät pelkän pumpun ilman asennusta ja huoltoa. Vääriä mitoituksia ja riittämättömiä energiakaivoja jotka voivat johtaa kaivojen jäätymiseen talvella. Sähkölasku on luvattua isompi. Vastuukysymykset voivat olla ongelma kun alihankkijaketju on pitkä. Moni myy useampaa merkkiä joista useat ovat saman valmistajan eri brändejä. Tämä ei ainakaa tee valintaa helpommaksi kuluttajalle. Tehot eivät myöskään aina ole mitä luvataan, esimerkiksi 10kW pumppu voi todellisuudessa olla 9kW. Luvataan 65 asteen menoveden lämpötiloja ilman mitään näyttöä väitteen paikkansapitävyydestä tai takeita siitä. Mielestämme normit ja pelisäännöt alalla puuttuvat. Pyrimme asettamaan nämä normit ja raamit ja tekemään asia helpommaksi loppuasiakkaalle. Olemme valinneet yhteistyökumppaniksi Oilon. Heidän tuotevalikoima on riittävän laaja ja löytyy pumppuja joka teholuokkaan ja tarpeeseen aina 5kW - 820kW asti. Tulistuksella tai ilman. Aito kotimainen tuote joka on erittäin joustava. Mielestämme asiakas ei osta lämpöpumppua, vaan toimivan lämmitysjärjestelmän, joka suunnitellaan asiakkaan tarpeet lähtökohtana. Tämä on aina meidän lähtökohta tarjousta tehdessämme.

Poraus

Energiaporaus on tänä päivänä aina luvanvaraista toimintaa. Saneerauskohteissa tämä lupa yleensä haetaan erikseen, kun se taas uudiskohteissa yleensä sisältyy rakennuslupaan. Lupakäytäntö valitettavasti vaihtelee melkoisesti kunnittain. Voimme hoitaa lupien hakuun kokonaan, tai auttaa asiakasta siinä. Ihan miten sovitaan. Käytämme Oilonin mitoitusohjelmaa kaivojen syvyyden laskemiseksi. Olettaen että lähtötiedot (aikaisempi kulutus) ovat paikkansapitäviä, takaamme että järjestelmä toimii.

Kiinteistökohteet

Kiinteistöjen lämpösaneeraukset on se markkinaalue joka kasvaa nopeiten. Varsinkin sellaiset kiinteistöt jotka edelleen polttavat öljyä, voivat saada todella merkittäviä säästöjä siirtymällä maalämpöön. Joko kokonaan, tai vanhan järjestelmän rinnalla. Takaisinmaksuaika tällaisissa tapauksissa on yleensä erittäin lyhyt, eikä monesti edes ole tarvetta korottaa yhtiövastikkeita, investointi voidaan maksaa säästöillä. Myös kaukolämpöön verrattuna maalämpö on yhä houkuttelevampi vaihtoehto, vaikkakin takaisinmaksuaika tällaisissa vertailuissa yleensä on hieman pidempi. Oilonin kiinteistöpumput ovat markkinoiden parhaimpia, ja niiden avulla voimme tarjota ratkaisu kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin.

Hybriidiratkaisut

Erilaiset hybriidiratkaisut kasvattavat suosionsa jatkuvasti. Voidaan esimerkiksi jättää toimiva öljykattila maalämmön rinnalle, tai voidaan täydentää maalämpöjärjestelmää aurinkokeräimillä. Keräimet voivat auttaa talon lämmityksessä ja/tai lämmittää käyttövettä. Esimerkiksi ulkoaltaan lämmityksessä aurinkokeräimet voivat olla erittäin varteenotettava vaihtoehto.

Soita meille !

Sinä jolla on kiire. Täytä oheinen tarjouslomake, niin saat alustavan tarjouksen.  Omakotitalot Isot Kiinteistöt, Teollisuus .
Pelle Grönroos pelle@rakennustohtori.fi 040  543 82 52	  Mats Lervik mats@rakennustohtori.fi 0400 826 686 Tarjous !
ALOITUS AJANKOHTAISTA MEISTÄ PALVELUT LINKIT YHTEYSTIEDOT Tarjous !